Dansebloggen

  • Skrevet af Lisa Bærentsen

Bliver 'Vild med dans' sæson 20 mon den sidste?

Illustration: Rasmus Sand Høyer

'Dommen' over TV2’s succesprogram 'Vild med dans' lød ikke så lovende i 2017, da Lars Hovbakke Sørensen, Adjunkt, PH.D. (Professionshøjskolen Absalon) skrev således i Jyllands-Posten: 'Vil 'Vild med dans' så overleve? Ja, på kort sigt. Man kan sagtens forestille sig en sæson 15 og en sæson 16 rulle over skærmen. Men en sæson 20 eller 25 er nok til gengæld ikke så realistisk. Samfundets værdier vil på et tidspunkt skifte igen. Så det vil blive andre typer programmer, der vil komme interesse for blandt seerne. Men foreløbig passer 'Vild med dans' rigtig godt med det værdisæt, der er i vores samfund. Og så længe det gør det, vil TV2 og alle de andre tv-stationer i de øvrige lande blive ved med at sende det.'

Heldigvis var der ved udgangen af sæson 19 af 'Vild med dans' gode nyheder til fans af dansekonkurrencen: Der kommer en sæson 20 i 2023. Og TV2 lover, at det bliver stort. Ja tak!

Så hvad er det ved 'Vild med dans', der fortsat samler os foran skærmen fredag efter fredag henover efteråret?

For mig er det ud over dansen, ualmindelig god musik og hele showet med alt hvad det indebærer af sceneshow, kjoler og helt menneskelige værter, der kan få grineflip for åben skærm:

Læs mere

  • Skrevet af Lisa Bærentsen

 

Tag på verdensmålsmission med Kolding Idræt, dancezone.dk og Bevæg Dig For Livet.

 

Frivillige ressourcepersoner søges til ambitiøst co-creation projekt med bevægelse i fokus. 

 

Sammen står vi stærkere – også når det gælder aktuelle temaer som ensomhed, tristhed og overvægt. Vi er kommet på den anden side af Corona, men mange har svært ved igen at engagere sig i aktiviteter eller leder efter nye måder at være en del af et fællesskab.

 

Du har nu mulighed for at skabe mere Sundhed og Trivsel via dans, som dokumenteret er godt for vores mentale tilstand og samtidig gør bevægelse lidt sjovere.

 

 

Vil du være med på en mission, der er vigtigere end nogensinde?

 

Måske har du selv oplevet, at dit humør er blevet påvirket under Corona? Måske har bevægelse for lidt plads i din nye hverdag?

 

Vi tror på, at dansen er glædens mor - og vi ved, at dans kan noget, når vi snakker fællesskab og netværk. Det vil vi gerne - sammen med dig - sikre at endnu flere kommer til at opleve.

Læs mere

  • Skrevet af Lisa Bærentsen

Jeg må dele min begejstring: DGI kan noget med dans!

Selvom jeg har trådt mine første mange par dansesko og undervist mange år i danseskole-regi, har jeg indgået et samarbejde med vores lokale idrætsforening, som er medlem af DGI og DBU. Det er den mest givende beslutning, jeg længe har taget.

So far har den 'mentale gevinst' kun overgået det økonomiske overskud, jeg ellers kunne have fået ved at køre egne hold i eget eller en andens private regi. Ganske enkelt fordi, jeg kan koncentrere mig om at nå bredere ud med dansen.

Ud over den varme modtagelse fra danseglade børn og deres forældre, der nu har en chance for at gå til dans i lokalområdet, er jeg også begejstret over at have deltaget i DGI's Inspirationsweekend i Messecenter Herning i starten af sæsonen:

Læs mere

  • Skrevet af Lisa Bærentsen

Forkæl familien med Dans og Disney

MED EN MINDRE CORONA-FORSINKELSE ER DANSELINJEN I NBSIF NU KLAR MED KICK OFF PÅ DANS OG DISNEY

Fredag den 19. november 2021 har du en unik mulighed for at få en god aften sammen med familien, hvor der også er ’alene-tid’ for mor og far. Kom og prøv det helt nye koncept ’Dans og Disney’ i Nr. Bjært-Strandhuse IF – Mens Disney Sjov tryllebinder de mindste i caféens TV-hjørne, er der pardans for de voksne i hallen lige ved siden af. Første gang er det Vild Med Dans-stjernen, Esbern Syhler-Hansen, der underviser. Det er dog ikke kun par med børn, der kan være med. Alle er velkomne på Lyshøjskolen i Kolding, med eller uden børn.

Book din gratis billet på www.nbsif.dk/aktiviteter/dans.

Læs mere

  • Skrevet af Lisa Bærentsen

Hvad er det danseskolerne kan, som fodboldklubberne ikke kan?

Vi kender nok alle det med at være i en sammenhæng, hvor det kan være en udfordring at skabe ro i en stor børneflok, gør vi ikke? Tænker du på den seneste børnefødselsdag eller... måske din søns fodboldtræning, hvor du indgår i en træner-turnus?

Det med fodboldtræning kender jeg intet til, da vores største på 11 år er en ikke-fodbold-pige og vores tvillingedrenge på 5 år ikke er begyndt til fodbold endnu. Jeg må indrømme, at jeg lige spidsede ører, da vi havde besøg af en gæst, der indviede os i en problematik omkring uro på hans søns fodboldhold. Han var øjensynligt noget overrasket over, hvor svært det var at fastholde børnenes opmærksomhed og var kommet til den konklusion, at den manglende disciplin måtte italesættes, hvis børnene skulle få et godt udbytte af træningen. Han havde derfor foreslået træner-teamet nogle forskellige værktøjer, som de kunne tage i brug med det mål at højne kvaliteten af træningen.

Læs mere

Log ind eller Opret bruger