• Published in Dansebloggen

 Forkæl familien med Dans og Disney

MED EN MINDRE CORONA-FORSINKELSE ER DANSELINJEN I NBSIF NU KLAR MED KICK OFF PÅ DANS OG DISNEY

Fredag den 19. november 2021 har du en unik mulighed for at få en god aften sammen med familien, hvor der også er ’alene-tid’ for mor og far. Kom og prøv det helt nye koncept ’Dans og Disney’ i Nr. Bjært-Strandhuse IF – Mens Disney Sjov tryllebinder de mindste i caféens TV-hjørne, er der pardans for de voksne i hallen lige ved siden af. Første gang er det Vild Med Dans-stjernen, Esbern Syhler-Hansen, der underviser. Det er dog ikke kun par med børn, der kan være med. Alle er velkomne på Lyshøjskolen i Kolding, med eller uden børn.

Book din gratis billet på www.nbsif.dk/aktiviteter/dans.  

Hvor og hvornår?

Dans og Disney Kick Off foregår på Lyshøjskolen fredag den 19. november 2021. Vi mødes i cafeteriet kl. 18.45, hvor vores søde hjælpere står klar til at tage i mod jeres børn med Disney Sjov og lidt guf til ganen. Danseundervisningen foregår i hal 1 fra kl. 19.05-20.00.

Kom og få en uforglemmelig familieaften.

 

Nu skal forældrene også på dansegulvet i NBSIF

Når hverdagen kører derudad, er det ofte børnenes fritidsinteresser, der kommer i første række. Måske får far ind i mellem tid til en god tur på mountainbiken og mor hopper i løbeskoene mellem aftensmaden og forældremødet. Men hvornår får I som par prioriteret at lave noget sjovt sammen? Nr. Bjært-Strandhuse IF’s danselinje har ugentlige dansehold for børn på Lyshøjskolen nu på 5. sæson, men nu er der altså også et tilbud om pardans til de voksne, hvor der oven i købet er pasning til børnene imens.

 

Vild Med Dans-stjerne underviser første gang

Til at skyde initiativet i gang har vi inviteret Esbern Syhler-Hansen. Han er bl.a. kendt fra Vild Med Dans, hvor han havde den fornøjelige ære at danse med Rosa fra Den Store Bagedyst og han deltog i Vild med dans 2020’s Knæk Cancer-show. Med hans mange års erfaring med danseundervisning, kan han gøre selv nybegyndere klar til de bonede gulve.

Corona-kuller satte skub i idéen

Faktisk er idéen ikke helt ny, men under Corona kom der skred i planlægningen. Mange par har gået op og ned ad hinanden derhjemme i alt for lang tid og trænger til at få en sjov oplevelse sammen. Og det er lige præcis det, dans kan! ’Med dans kan vi lære noget sammen, fjolle rundt på dansegulvet og opleve hinanden fra en helt ny side,’ udtaler Lisa, som er ansvarlig for danselinjen og stor fortaler for, at alle par prøver at gå til dans sammen mindst én sæson. ’Det er et fantastisk frirum at være sammen i og så er kombinationen af dans, musik og fysisk samvær -  som en sidegevinst - utrolig gavnlig for vores trivsel i parforholdet, fordi der frigøres et særligt Oxytocin-stof i hjernen, også kaldet kærlighedshormonet, når vi danser sammen.’

Er det virkelig gratis?

For at skabe interesse omkring vores nye koncept, har vi valgt at gøre første Kick Off aften gratis. Vi forstår godt, hvis det lyder for godt til at være sandt. Men ja, det skal være en gratis oplevelse! Både børnepasning og danseundervisning. Når vi gentager succesen en gang månedligt fra januar 2022, bliver der en mindre betaling for fælles spisning og danseundervsning. 

 

Deltagerne ved det første event får desuden fortrinsret til at tilmelde sig næste omgang Dans og Disney. 

Vi fortsætter med Dans og Disney i det nye år

Der kommer yderligere 3 aftner med Dans og Disney, hvor det vil være vores egne dygtige instruktører, Rikke og Lisa, der underviser. De er netop kommet hjem fra Aarhus med inspiration fra nogle af Danmarks absolut bedste sportsdansere, Susanne og Frank Radich-Holde. Aftnerne kommer til at ligge fredag den 21. januar 2022, fredag den 18. marts 2022 og fredag den 22. april 2022. Tilmelding åbner løbende på www.nbsif.dk/aktiviteter/dans.

Dit barn vil elske dig for det!

Vi har omskrevet en kendt talemåde til ’Når mor og far har det godt, har børnene det godt’. Det tror vi på. Derfor er tanken for aftnerne i 2022 at skabe rammer for en hyggeaften for hele familien, hvor vi starter ud med fællesspisning og derefter dans for de voksne og Disney for de mindste. Nogle af vores dygtige hjælpere på danselinjen vil holde opsyn med børnene og sørge for, at de hygger sig med lidt guf til ganen under Disney Sjov, så du og din partner kan koncentrere jer om de nye trin i hallen ved siden af. Og vi garanterer, at I kommer lidt gladere ud, når danseundervisningen og Disney Sjov er slut kl. 20.00. Vi tror på, at dit barn vil synes, det her er den fedeste måde at starte weekenden på. Hygge og glade forældre. Mere af det! 

Hvis det lyder som en fantastisk aften for jer, så skynd dig booke en gratis billet

 

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte ansvarlig for danselinjen Lisa Bærentsen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Log ind eller Opret bruger