• Published in Dansebloggen

Think I've been in the dancezone today

Jeg overgiver mig igen; dans gør godt, det gør ung og det er en fantastisk kontrast til det at være (tvillinge)mor. Dansen er den rytme, min hverdag sjældent har. For her kender jeg altid det næste trin. Og jeg har den nødvendige 'time for practice'. Her handler det om at være i takt og ramme beatet, føle musikken og 'express YOURSELF'.

Dans giver energi og er en unik mulighed for at mærke dig selv - og alle de muskler, du ikke anede du havde:-)

IMG_7133

Sådan lød min konklusion på en fantastisk uge med Sonny Fredie-Pedersen, Nika Kljun (billedet) og andre internationale koreografer i uge 27/2015. Jeg var uden tvivl campens ældste deltager, men på et dansegulv betyder alder bare ikke så meget - for mig i hvert fald:-). Absolut det bedste jeg har gjort for mig selv, siden jeg fik tvillinger for 3 år siden; Jeg havde det præcist som en løber, der rammer den behagelige løbezone, hvor alt bare føles godt og der er luft til at skråle med på sangene.

'And the feeling from the dancezone lasts not only for days, but months'. Det er det, der driver mig til at give alt det gode fra danseverdenen videre - både på dansegulvet og via www.dancezone.dk.

Går du lige nu og overvejer at tage på dancecamp, så behøver jeg vist ikke at sige, hvad jeg vil anbefale - uanset din alder:-)

Dans dig til en glad dag!

Lisa


Relaterede links:

www.fredie-pedersen.dk


Log ind eller Opret bruger