• Published in Dansebloggen

Jeg må dele min begejstring: DGI kan noget med dans!

Selvom jeg har trådt mine første mange par dansesko og undervist mange år i danseskole-regi, har jeg indgået et samarbejde med vores lokale idrætsforening, som er medlem af DGI og DBU. Det er den mest givende beslutning, jeg længe har taget.

So far har den 'mentale gevinst' kun overgået det økonomiske overskud, jeg ellers kunne have fået ved at køre egne hold i eget eller en andens private regi. Ganske enkelt fordi, jeg kan koncentrere mig om at nå bredere ud med dansen.

Ud over den varme modtagelse fra danseglade børn og deres forældre, der nu har en chance for at gå til dans i lokalområdet, er jeg også begejstret over at have deltaget i DGI's Inspirationsweekend i Messecenter Herning i starten af sæsonen:

Begejstret over at DGI som organisation formår at rekruttere instruktører og hjælpere, der dedikerer mange timer ugentligt i børn og unges aktive virke.

En anelse duperet over fremmødet til inspirationsweekenden - det var jo næsten som i gamle dage, når jeg var til Danske Banks årlige sportsstævne, der blev afholdt netop i MCH.

Og vildt spændt på at følge DGI's intensiverede indsats på danseområdet, hvor de bl.a. har ansat en dansekonsulent, der har til opgave at udbrede dans i foreningsregi.

Alt sammen som en del af Bevæg dig for livet, som har det ydmyge mål for år 2025 at 50% af den danske befolkning er foreningsaktive - og intet mindre end hele 75% af os er aktive.

Det er da et mål, der vil os noget godt.

Her er et par billeder fra weekenden, hvor jeg særligt var glad for at kunne komme til danseworkshops med mit store idol Toniah Pedersen med crew:-)

Har du fået lyst til at blive danseinstruktør eller hjælper i en idrætsforening, så kan jeg varmt anbefale dig at kontakte din lokale DGI-forening og høre om mulighederne.

Lisa, ansvarlig for danselinjen DANCEZONE i Nørre Bjært-Strandhuse IF.

www.nbsif.dk/dans


Mere guf for danseinteresserede

Klik ind på dansebloggen eller Månedens Gæst og læs flere spændende artikler om dans.

Har du lyst til selv at blive skribent på danseportalen, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Lisa, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Om danseportalen

dancezone.dk er en danseportal og -blog for dig, der elsker dans og ikke kan få nok af det!!

Det er din indgang til dansens mangfoldige univers - et univers der er så STORT og SPÆNDENDE, at det fortjener sin helt egen side!

dancezone.dk tilbyder naturligvis også danseundervisning!

Læs mere på www.dancezone.dk/om-dz


 

Log ind eller Opret bruger