Featured
Danseundervisning

Danseundervisning

Her kan du gøre reklame for alle steder, der tilbyder danseundervisning

 
Lisa Bærentsen tilføjede et billede i albummet Stream Photos i Danseundervisning

dancezone.dk arbejder på at få DANS på programmet til SkoleOL i Kolding 2024.

Skole OL Dans er for 4. og 5. klasse.
For at kunne være med til et Skole OL dansestævne, skal en klasse have kørt et danseforløb, hvor eleverne i hold laver deres danse. Læs mere på Dans Danmarks hjemmeside: skoleol.dk/sportsgrene/dans/

Vi håber meget, at kunne vende tilbage med godt nyt inden længe!

dancezone.dk arbejder på at få DANS på programmet til SkoleOL i Kolding 2024.<br /><br />Skole OL Dans er for 4. og 5. klasse.<br />For at kunne være med til et Skole OL dansestævne, skal en klasse have kørt et danseforløb, hvor eleverne i hold laver deres danse. Læs mere på Dans Danmarks hjemmeside: skoleol.dk/sportsgrene/dans/<br /><br />Vi håber meget, at kunne vende tilbage med godt nyt inden længe!
Lisa Bærentsen tilføjede et billede i albummet Stream Photos i Danseundervisning

Seje hip hop-instruktører søges - bliv en del af det fedeste danseeventyr i din lokale idrætsforening!

Vi søger frivillige hip hop-instruktører til 2 af Koldings veletablerede foreninger.
Vi har rigtig mange børn, der gerne vil kunne gå til dans i deres lokalområde i Harte og Lyshøj-området, derfor har du nu en enestående chance for at komme med på danseeventyr!

Er du fyldt 15 år og drømmer du...
Show more

SEJE HIP HOP INSTRUKTØRER SØGES - bliv en del af det fedeste danseeventyr i din lokale idrætsforening! <br /> <br />Vi søger frivillige hip hop-instruktører til 2 af Koldings veletablerede foreninger. <br />Vi har rigtig mange børn, der gerne vil kunne gå til dans i deres lokalområde i Harte og Lyshøj-området, derfor har du nu en enestående chance for at komme med på danseeventyr! <br /> <br />Er du fyldt 15 år og drømmer du om at blive danseinstruktør? Så er du måske én af de to hip hop instruktører, vi søger.<br /> <br />Til Harte søger HGIF en danseinstruktør til hip hop-hold for 10-12 årige om mandagen kl. 17.30-18.30. Hvis du er interesseret, så skynd dig at skrive en kort ansøgning til Maj-Britt på HGIFfitnessdans@gmail.com (Holdet kan evt. rykkes til en anden dag/tidspunkt)<br /> <br />Til Lyshøj søger NBSIF danseinstruktør til DanceZone Junior (2.-3. klasse) om tirsdagen kl. 17.00-17.50. Send en kort ansøgning til Lisa Bærentsen dancezone.dk@gmail.com<br /> <br />Du behøver ikke at have undervist før. Vi skal nok lære dig op. Det vigtigste er, at du har en smittende danseglæde, er god til børn og har lyst til at lære fra dig. <br /> <br />For begge instruktører gælder, at du bliver tilknyttet leder af danselinjen i NBSIF, Lisa Bærentsen, som mentor. Lisa vil dele ud af sine mange års erfaring fra danseverdenen og sørge for at du bliver inviteret med til DGI's danseworkshops og andre arrangementer, som vil kunne udvikle dig som instruktør. Du vil få fri online-adgang til koreografier fra nogle af Danmarks bedste hip hop dansere, lige som du også altid er velkommen til at følge et dansehold i NBSIF. Se holdplanen på www.nbsif.dk/aktiviteter/dans<br /> <br />Det er vigtigt, at du kan deltage på DGI's danseinstruktørkursus den 11.-12. september sammen med din mentor - læs mere om kurset her: https://www.dgi.dk/dans-og-musik/arrangementer/202111453055<br /><br />Du vil starte med at undervise dit hold middelbart herefter.<br /> <br />Som frivillig instruktør modtager du et mindre honorar som tilskud til dansetøj og -sko og udgifter til danseworkshops dækkes.

Log ind eller Opret bruger