Danselinjen

Dance Camp 2018 i uge 27

I samarbejde med NBSIF gentager dancezone.dk sidste års succes og byder piger og drenge i alderen 8 - 12 år indenfor i dansens verden, denne gang en hel uge (man-fredag).

Varmt velkommen til Dance Camp 2018 på Lyshøjskolen i uge 27 - gå til tilmelding ved at klikke her.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Lisa Bærentsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 31 16 62 69

Følg også med på www.facebook.com/dancezone.dk.

Nyt fra sæson 2018/19

Jeg er blevet ansvarlig for en ny danselinje hos Nr. Bjært-Strandhuse IF, der starter i uge 36/2018

Tilmelding er åbnet 1.8.2018 på www.nbsif.dk/dans

Der er venteliste på børneholdene om tirsdagen og onsdagen, men stadig ledige pladser på junior, teen og mødre-holdet om onsdagen.

Booking

Book undervisning på mobil 31 16 62 69 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lad mig levere et underholdende indslag til den næste firmafest/julefrokost eller arrangere en svedig workshop. Bestil en omgang Family Dance, få sjov dans i idrætstimerne, prøv dans til den næste polterabend eller hvad med en funky koreografi til jeres brudevals? Jeg tilbyder også siddende dans til seniorer - jeg er altid klar med et godt tilbud:-)

 

 

Med på ambitiøs DGI-mission

Fra sæson 2018/2019 vil de faste ugentlige undervisnings-aktiviteter under dancezone.dk blive lagt ind under den lokale DGI-forening, Nr. Bjært-Strandhuse IF.

For Lisa Bærentsen er VILD med DGI's meget ambitiøse mission, som i al sin enkelthed siger, at i år 2025 skal 50% af den danske befolkning være en del af en idrætsforening og hele 75% være idrætsaktive generelt. dancezone.dk og NBSIF vil sammen gøre deres for at nå ud til flere med dansen, på en måde der tilgodeser børnefamiliers behov. Følg med på www.nbsif.dk/dans og www.facebook.com/dancezone.dk.

Læs mere om DGI's ambitiøse projekt her.

 

Log ind eller Opret bruger